Informatieavond Zonnepanelen 18 november

Dinsdagavond aanstaande (18 nov) is er weer een informatieavond over zonnepanelen. Deze avond wordt georganiseerd naar aanleiding van het nieuwe project samen met De Huismeesters. Als huurder van deze wonincorporatie kun je nu aangeven interesse te hebben in zonnepanelen. Indien je woning geschikt is voor plaatsing, kun je in ruil voor een huurverhoging panelen laten plaatsen, en daarmee je energielasten omlaag brengen.

Maar ook als je niet van De Huismeesters huurt en toch wat meer wilt weten over zonnepanelen ben je zeker welkom. We zullen dinsdagavond wat meer vertellen over Tuinwijk in het Zonnetje, over zonnepanelen en de installatie en ons best doen zo goed als we kunnen vragen te beantwoorden over panelen, energie en installatie. Mogelijk komt er dan ook een installateur wat meer vertellen. Het is ook de bedoeling dat er mensen van de Huismeesters aanwezig zijn om te vertellen wat zij van plan zijn.

Ken je nog andere bewoners, buren of buurtbewoners voor wie dit interessant kan zijn? Vertel ze over het project en neem ze mee naar de informatieavond!

Mocht je in de tussentijd een keer in een woning willen kijken met zonnepanelen, dan kan dat altijd wel bij een van ons. Je ziet er binnen overigens weinig van, maar de omvormer is te zien (bij ons op zolder) en je kunt buiten zien hoe ze op het dak liggen. Neem als je dat wilt even met een van ons contact op.

18 november om 20.00 uur
buurtcentrum TuinPad (Bessemoerstraat)

Bekijk hier de Uitnodiging Zonneborrel

Hartelijke groeten en hopelijk tot dinsdag!

logo_zonnetje