Zonneborrel op 12 december

We willen iedereen in de wijk graag uitnodigen voor de Zonneborrel. Hier willen we samen de tussenstand vieren van het project waar we hier in de wijk mee bezig zijn. We hopen volgende week veel buren te zien! De borrel vind plaats in het buurtcentrum aan de Bessemoerstraat 2, op donderdag 12 december. Om 19 uur gaat de deur open en vanaf 19:30 vertonen we een film. Aansluitend is er een borrel. Iedereen is welkom!

download hier de flyer.

In de maand november zijn er op 58 woningen in de Radijsstraat zonnepanelen geïnstalleerd. We vinden dit een prachtig resultaat van het project “Tuinwijk in het Zonnetje”. Het is uniek dat zoveel bestaande huurwoningen van zonne-panelen worden voorzien. Met dit project is de Tuinwijk een van de groenste wijken van Groningen!

Deze mooie tussenstand willen we graag gezamenlijk vieren op donderdag 12 december. Alle buurtbewoners en betrokkenen zijn daarbij van harte welkom in het Buurtcentrum aan de Bessemoerstraat 2.

Voorafgaand aan de borrel wordt de documentaire “Power to the People” vertoond. Dit is een inspirerende documentaire in de serie Tegenlicht (VPRO), over onafhankelijke, door burgers zelf opgezette (duurzame) projecten.

PROGRAMMA
19:00 buurtcentrum open
19:30 film: “Power to the People”
20:30 start borrel
22:00 einde

Voor een hapje en drankje wordt gezorgd! Iedereen is welkom, dus kom langs en neem je buurman of buurvrouw mee!